~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

Το γήπεδο του Αστέρα θα είναι για την πρεμιέρα πρωταθλήματος στις 26 Αυγούστου

Εργοτάξιο η Τρίπολη
Αναφορικά με την πορεία των έργων στο γήπεδο του Αστέρα μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, που δήλωσε πως όλα θα είναι έτοιμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στον εναρκτήριο αγώνα με τη Λάρισα. Χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ δήλωσε: «Το γήπεδο του Αστέρα είναι ένα εργοτάξιο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και ότι θα προλάβουμε να τελειώσουμε όλα τα έργα που απαιτούνται μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 26 Αυγούστου, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και να διεξαχθεί κανονικά η πρώτη αγωνιστική. Στη συνέχεια υπάρχει χρόνος να ολοκληρωθούν κάποιες παράπλευρες εργασίες που γίνονται στο γήπεδο, που θα βοηθήσουν την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων.» Ηδη ολοκληρώθηκαν οι κερκίδες γύρω από το γήπεδο, τοποθετήθηκαν οι προβολείς και στο φιλικό του Σαββάτου με τον Εργοτέλη θα είναι έτοιμοι. Αν δεν είναι έτοιμοι το Σάββατο, έχουμε τη διαβεβαίωση τόσο της ΔΕΗ όσο και των συνεργείων πως θα λειτουργήσουν στην πρεμιέρα με τη Λάρισα, καθώς ο αγώνας αρχίζει στις 7 μ.μ.»Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο γήπεδο, στα τρία βοηθητικά και στα δύο πάρκινγκ. Οταν το γήπεδο θα είναι γεμάτο από 5.000 κόσμο θα πρέπει να εξυπηρετηθούν με τα πάρκινγκ, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα». Οσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, ο Μποροβήλος δήλωσε: «Η ΠΑΕ Αστέρας μένει απόλυτα ευχαριστημένη από την ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού, αφού έχουν προπωληθεί περίπου 1.800 εισιτήρια διαρκείας. Θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες της διοίκησης για την ανταπόκριση αυτή των φιλάθλων και πιστεύω πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο σε όλα τα παιχνίδια».

από την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" Πέμπτη 16 Αυγ. 2007

Δεν υπάρχουν σχόλια: