~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................................ * Συνέχεια του Ιστολογιου της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" στη δ/νση: - https://arkadiko-vima.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..............* ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ (1988 - 2018) - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...................... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: arkadikovima@gmail.com
Σύμβουλοι Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής - Πέτρος Σ. Αϊβαλής
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 χρόνια

31 χρόνια
........................................................................... email: arkadikovima@gmail.com

Η αρχαία Αρκαδία δεν είχε τα όρια του σημερινού νομού και ήταν αποκλειστικά μεσόγεια, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό της Πελοποννήσου, χωρίς να βρέχεται καθόλου από θάλασσα. Περιελάμβανε τις επαρχίες, Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλοπόλεως, τη βόρεια Κυνουρία, όλη την επαρχία Καλαβρύτων, τα δυτικά της Κορινθίας και της Αργολίδας, τμήμα της Ολυμπίας, τμήμα της Ηλείας και τη Λακωνική Αράχωβα.

"H ΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ"


ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

"H ΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ
ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ"
της AYALA MALACH PINES
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ
Σελίδες: 288 Τιμή: €24,00
Ένα μοναδικό πρότυπο για την καταπολέμηση της φθοράς στις ερωτικές
σχέσεις προσφέρει η κλινική ψυχολόγος Ayala Malach Pines στο βιβλίο αυτό. Αντλώντας από εκτεταμένες έρευνες και πολύχρονη κλινική εργασία, η Pines περιγράφει τις αιτίες, τα σήματα κινδύνου και τα συμπτώματα της φθοράς κάθε μορφής ερωτικού ζευγαριού και προτείνει αποτελεσματικές τεχνικές.
Με δεκάδες παραδείγματα περιστατικών, εστιάζεται στα ευρήματα της κοινωνικής και υπαρξιακής ψυχολογίας σε θέματα διαφοράς φύλου, γκέι σχέσεων, εξισορρόπησης σχέσης και καριέρας, όπως και της φθοράς στο σεξ, εντοπίζει τη φθορά από τα προβλήματα τα σχετικά με τυχόν υποφώσκουσα κλινική κατάθλιψη ή άλλες παθολογικές αιτίες, κάνοντας το βιβλίο εξίσου χρήσιμο και στους θεραπευτές.

«Συναρπαστικό κείμενο με υποδειγματικό συνδυασμό θεωρίας και πράξης.
Προτείνει λύσεις καθημερινής πρακτικής
»
Εφημερίδα INDEPENDENT

«Διαβάζοντας το βιβλίο τα ζευγάρια αντιλαμβάνονται την ανάγκη να δουν σχέση τους με ρεαλισμό και να αναπτύξουν νέες δυναμικές ικανές στο επανατοποθετηθεί η μεταξύ των δύο συντρόφων ερωτική σχέση σε καινούργια βάση»
Εφημερίδα GUARDIAN


«Ως κλινική και, συγχρόνως, κοινωνική ψυχολόγος ειδικευμένη σε θέματα θεραπευτικής Γυναικών και Ζευγαριών, η Ayala Malach Pines αντιμετωπίζει με θάρρος και αποτελεσματικότητα το θέμα «ερωτική σχέση», γνωρίζοντας εξαιρετικά, μάλιστα, από τις έρευνές της ιδιορρυθμίες του Μεσογειακού χώρου»
Περιοδικό KIRKUS REVIEWS


Η Ayala Malach Pines είναι Καθηγήτρια Ψυχολογίας στα γνωστά Πανεπιστήμια Berkley Καλιφόρνιας και Ben-Gurion Ισραήλ, Διευθύντρια του Τμήματος Ψυχολογίας και Συμπεριφορικών Επιστημών στο Ινστιτούτο Τεχνών, Επιστημών και Τεχνολογίας και κλινική ψυχολόγος ειδικευμένη στη Θεραπευτική Γυναικών και Ζευγαριών. Είναι συγγραφέας εννέα βιβλίων, είκοσι κεφαλαίων βιβλίων και εξήντα ερευνητικών άρθρων. Έχει μεταφραστεί στα Γερμανικά, Γαλλικά, Εβραϊκά και Ιαπωνικά
Στα Ελληνικά κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο της «Πώς και Γιατί Ερωτευόμαστε», πάλι από τις Εκδόσεις Περίπλους.